Fashion

Magazin online care doreste sa se extinda in mediul digital prin conturi si postari inspirationale pentru un public tinta cu varste cuprinse intre 18-40 de ani. Administratorii au dorit ca produsele acestora sa ajunga la cat mai multi clienti de pe platforma Instagram, dar si prin Google.

Majoritatea vanzarilor se realizau prin comanda online sau prin telefon, astfel ne-am axat pe cresterea conversiei paginii de instagram si prin expunerea produselor catre un public cat mai larg.

Rezultatele conteaza

Imediat dupa preluarea contului, s-au observat schimbari semnificative in termeni de trafic si expunere, dupa cum se poate observa in imaginea de mai jos. Cu ajutorul programelor software dezvoltate intern, am reusit sa ajungem la un public foarte larg, intr-un timp extrem de scurt, iar rezultatele sunt vizibile si de partea magazinului, primind noi comenzi in fiecare zi.

Estimam o medie de expunere de peste 500 de oameni pe zi in prima luna, dupa care tintim catre pragul de 800 de oameni pe zi. Cifrele pot fi observate mai jos la sectiunea “Discovery”

Cere oferta

Descopera si tu cum poti sa dezvolti afacerea ta prin mediile online. Iti oferim un pret si un plan de actiune in maxim 24 de ore, nu trebuie decat sa ne contactezi.