Pet-Shop

Magazin online si offline care vinde articole pentru animale, de la imbracaminte la  mancare. Cu o investitie initiala de aproximativ 70 de mii de euro, administratorii si-au dorit sa vanda clientilor din toata tara prin intermediul mediului online.

Vanzarile se faceau prin telefon sau mesaje scrise pe Whatsapp, Messenger sau email, asadar acestea au si fost punctele noastre de interes.

Rezultatele conteaza

Afacerea a ajuns sa acapareze un public extrem de vast, iar rezultatele au fost mult peste asteptari, intrucat continutul cu animale in mediul virtual are ca si specific popularitatea, iar oamenii distribuie aceste materiale foarte usor.

Astfel, pe Facebook am reusit sa ajungem la peste 50 de mii de oameni in cateva luni, iar numarul de comenzi a inceput sa creasca exponential. Recordul a fost obtinut de o postare care a ajuns la 38 de mii de oameni, dintre care peste 120 au distribuit-o prietenilor. Toate acestea in doar 2 zile dupa ce postarea a fost live.

In imaginile de mai jos se poate observa la sectiunea “People Reached” cati oameni au vazut acest continut. Mentionam ca aceste raporte statistice sunt disponibile exclusiv administratorilor paginilor, acest fapt dovedind autenticitatea lor.

Cere oferta

Descopera si tu cum poti sa dezvolti afacerea ta prin mediile online. Iti oferim un pret si un plan de actiune in maxim 24 de ore, nu trebuie decat sa ne contactezi.