Sala de Evenimente

Sala de evenimente din Romania construita recent cu un design special si atragator. Administratorii acestei locatii in care au investit peste 200 de mii de euro au dorit sa isi ocupe cat mai multe zile si sa organizeze cat mai multe evenimente de la nunti, botezuri la petreceri private.

Principalul mod de a face o rezervare a locatiei este prin telefon, acasta fiind si canalul de contact pe care ne-am axat pentru Facebook si Google.

Rezultatele conteaza

Afacerea de inchiriere de sali de evenimente are ca specific un numar relativ mic de tranzactii (inchirieri), dar valoarea per tranzactie este foarte mare. Intr-un astfel de caz pentru a se justifica banii pentru reclama online, aceasta trebuia sa genereze cel putin 2 inchirieri dupa cele 3 luni de contract.

In ceea ce priveste facebook pagina a ajuns relativ repede la 1000 de like-uri, desi zona geografica este relativ restansa, iar mesajele cu cereri de inchirieri au inceput sa fie abundente. In total peste 12 mii de oameni au vazut postari ale afacerii. Dupa cele 3 luni s-au inchiriat 15 nunti si 3 petreceri private exclusiv datorita paginii si chatului de pe facebook. Oamenii au gasit locatia, le-a placut si au vrut sa o inchirieze.

Atunci cand vine vorba de Google, lucrurile au mersi si mai bine, locatia a avut peste 1000 de vizualizari, insa pe aceasta platforma rata de conversie e mult mai mare. Mai jos sunt cateva imagini din sistemele de statistica, iar din 66 de apeluri, 24 au rezultat intr-o inchiriere.

Cere oferta

Descopera si tu cum poti sa dezvolti afacerea ta prin mediile online. Iti oferim un pret si un plan de actiune in maxim 24 de ore, nu trebuie decat sa ne contactezi.